Skip to content

همایشهای پژوهشی: نخستین همایش بین المللی تجاری سازی فناوری برگزار شد.

 نخستین همایش بین المللی تجاری سازی فناوری با حضور نمایندگان شرکت های دانش بنیان، محقـقـان و پژوهشگـران در مـرکز هـمایـش های بـیـن المـللـی سـازمان صـدا و سیما برگزار شد.
 دبیر نخستین همایش بین المللی تجاری سازی فناوری در این همایش گفت: هدف از برگزاری این همایش حمایت از تولید و تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری ملی کشور است .
امیر علی سیف الدین افزود: در این همایش سعی بر آن شده است که الگوهای بومی و مدل ایرانی که در عرصه تجاری سازی محصولات موفق شده اند، معرفی و نحوه موفقیت آن ها در اختیار عموم قرار گیرد.
وی گفت: این همایش در دو محور مقالات علمی و معرفی شرکت های دانش بنیان برگزار می شود که در مراسم پایانی این همایش از شرکت های برتر تقدیر خواهد شد.
وی در مورد محصولات تجاری سازی شده در پارک علمی و فناوری دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر ۲۰۳ شرکت و هسته فناوری در دانشگاه تهران وجود دارد که ۱۳۰ شرکت از جمله شرکت های توسعه ای هستند که در بازارهای ملی حضور بسیار خوبی دارند.این شرکت ها درحوزه های نرم افزار جزو مراکز پیشرو در کشور هستند. همچنین این شرکت ها در بازارهای بین المللی گام های نخست را در کشورهایی نظیر عراق در حوزه نفت برداشته اند و در تلاش هستند که بازارهای دیگر کشورها را به دست آورند.
همچنین علی اصغر غفوری فرد مدیر توسعه صادرات فناوری مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری در این همایش گفت: بعد از سه دهه موضوع تجاری سازی محصولات به عنوان یک اولویت در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.
وی گفت: در حوزه تجاری سازی محصولات و فروش آنها در سطح بین الملل ۲۰ کشور پیشرو مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین در داخل کشور نیز وضعیت دستگاه های اجرایی و میزان توانمندی آنها در حمایت از تجاری سازی محصولات دانش بنیان بررسی شده است .
غفوری فرد توانمند سازی شرکت های دانش بنیان برای دسترسی به بازارهای بین المللی، پشتیبانی مالی از آنها در قالب ارائه تسهیلات، ارائه مشاوره های لازم برای تجاری سازی و بین المللی سازی محصولات را از جمله نخستین گام های این مرکز برای تجاری سازی محصولات دانست.
وی گفت: در حوزه تجاری سازی موضوعاتی مانند بازار سنجی و تجلیل بازارهای بالقوه و بالفعل، ارائه خدمات تخصصی و رویه بازار، ارائه خدمات برندگی، ارائه مشاوره انتخاب محدوده اقتصادی تولیدی محصول و درنهایت مشارکت در فرآیند تجاری سازی از جمله فعالیت های مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری است.
وی همچنین حمایت از شرکت های دانش بنیان و استاندارد سازی و بهسازی خدمات این شرکت ها را از اهم فعالیت های این مرکز عنوان کرد

خبرهای تصویری

جدیدترین خبرها