وزیر بهداشت با اشاره به تعداد شاغلین به تحصیل در حوزه طب سنتی گفت: در حال حاضر 125 نفر دکتری تخصصی طب سنتی و 50 نفر دکتری تخصصی داروسازی سنتی مشغول تحصیل هستند و به زودی شبکه تحقیقاتی داروسازی سنتی تاسیس می شود.
دکتر مرضیه وحیددستجردی در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تولید داروهای سنتی 420 درصد افزایش داشته و جزء سیستم بیمهای قرار میگیرند.
وزیر بهداشت اظهار داشت: امروز طب سنتی تثبیت شده و 125 نفر دکتری تخصصی طب سنتی و 50 نفر دکتری تخصصی داروسازی سنتی مشغول به تحصیل هستند.
دکتر وحید دستجردی یادآور شد: اکنون در حال تدوین دارونامه طب سنتی هستیم و رئیسجمهور دستور دادهاست با توجه به اینکه 420 درصد افزایش داروهای سنتی را داشتهایم داروهای سنتی هم جزو سیستم بیمهای قرار گیرند.
وی با اشاره به تأسیس مرکز تحقیقات طب سنتی و داروسازی گفت: همچنین شبکه داروهای سنتی نیز در شرف تأسیس است و در حال حاضر هم 5 درمانگاه طب سنتی در تهران فعال است.
وزیر بهداشت گفت: برای پیشبرد طب سنتی کتابهای متعددی شرح و بازنویسی شده است چرا که کتابهایی مانند الحاوی و قانون ابنسینا به دلیل قدیمی بودن کلمات سختی دارند اما اکنون به کمک استادان این کتابها به زبان امروز بازنویسی شده اند.
وی از تدوین سند ملی طب سنتی ایران خبر داد و گفت: این سند ملی به زودی ابلاغ خواهد شد.














